Nya delägare hos Industrial Automation (IAAB) AB

Industrial Automation (IAAB) AB är glada att kunna meddela spännande förändringar och framsteg för företaget.
Det är med glädje vi välkomnar Simon och Edward som nya delägare, vilka tar över Lars-Görans andel i bolaget och kommer att fortsätta att driva företaget framåt med ny energi och engagemang.
Vi ser med spänning fram emot den positiva utvecklingen de kommer att bidra till.
Denna övergång markerar en ny era för IAAB och ger oss möjlighet att ytterligare stärka vår position som ledande aktör inom industriell automation.
Med Simon och Edwards breda erfarenhet och starka engagemang är vi övertygade om att IAAB kommer att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.
 
Lars-Göran -’’Med över 15 års tid som delägare och VD för IAAB, är jag glad och stolt att få lämna över min del av företaget till Simon och Edward, som kommer att förvalta och utveckla IAAB i försättningen. 
Jag kommer att jobba tillsammans med IAAB under en övergångstid där Ola kommer att ta över min roll som VD för företaget. 
Jag vill passa på att tacka alla medarbetare och kunder för fantastiska år som jag har haft förmånen att leda IAAB till det företag som jag lämnar i trygga händer framöver.’’   
 
Edward -’’Jag har haft möjligheten att jobba in mig i bolaget de senaste åtta åren och trivts väldigt bra med både mina kollegor och våra kunder.
Det är därför jag nu med spänning och glädje går in som delägare i IAAB.’’
 
Simon -” Jag har varit en del av IAAB sedan år 2018, och när möjligheten att bli delägare uppstod, kändes det som ett naturligt steg framåt.
Jag ser fram emot att fortsätta skapa starka relationer med våra kunder, som ständigt utmanar oss med kluriga och spännande maskiner.
Tillsammans driver vi innovationen framåt!” 
 
Ola & Magnus- ” Vi önskar att rikta ett varmt och innerligt tack till Lars-Göran för hans insatser och engagemang.
Vår gemensamma resa har fyllts med minnesvärda ögonblick som har lett till en djup och meningsfull vänskap.
Vi värdesätter högt den kunskap och erfarenhet som Lars-Göran generöst delat med sig av och önskar honom allt gott i framtiden.

Nu ser vi fram mot nya utmaningar tillsammans med Simon och Edward ” 

Beckhoff Solution Provider
IAAB är glada och stolta att kunna meddela att vi nu är officiellt certifierade som Solution Provider för Beckhoff Automation.
Detta betydande partnerskap stärker vår kapacitet att leverera innovativa och effektiva automationslösningar till våra kunder.
Genom att vara en Beckhoff Solution Provider erbjuder IAAB ännu högre nivåer av kompetens och service inom området industriell automation.

För mer info:  Beckhoff Solution Provider
 
/ Ola Kallfeldt, Magnus Albinsson, Edward Carlsson & Simon Selenbrink