Automationstekniker sökes till Industrial Automation AB, Hillerstorp

Automationstekniker sökes till Industrial Automation AB, Hillerstorp

IAAB arbetar som konsulter inom Industriell el, automation och säkerhet.
Vi erbjuder tekniska lösningar och system för att effektivisera, automatisera och utveckla industrins tillverkningsprocesser och produkter.
Efterfrågan på våra tjänster har ökat kraftigt. Därför behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en medarbetare.

I arbetsuppgifterna kan allt från utredning till elkonstruktion, programmering och driftsättning av PLC- Servo- HMI-system ingå. Kunskaper om nätverks- och buskommunikation är viktiga delar. Antalet uppdrag med databaser och högnivåspråksprogrammering ökar.
I konsultrollen är ingenjörskunskap, entusiasm, engagemang och social kompetens viktigt.
Vi söker dig som är villig att driva projekt från idé till färdig anläggning, är resultatinriktad och kan sköta kundkontakter. Arbetet bedrivs både självständigt och i grupp, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp. Som person ska du vara flexibel vilket i sin tur gör att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. När stressituationer uppstår krävs det att du kan behålla lugn, stabilitet och har kontroll över ditt projekt med ett realistiskt perspektiv på situationen. Att vara handlingskraftig och driva ett projekt framåt utgör en stor del i detta arbete. För dig är det självklart att ta ansvar för din uppgift och driva processer vidare. Du har en starkt problemlösande analysförmåga och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem.
Du har KY- eller högskolekompetens inom automation/el och minst tre års praktisk erfarenhet inom området. Att du har ett brinnande tekniskt intresse ser vi som självklart.
Du har B körkort.
Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift.
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Hillerstorp
Kontakt: Ola Kallfeldt, tel. 070-562 53 70

Intresserad och du uppfyller det vi söker? Skicka in din ansökan omgående!

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till ola@iaab.eu